Trei secrete ale tratarii bronsitei acute cu aerul salin

Bronsita acuta            Bronșita acută este o boală infecțioasă a căilor respiratorii mari din plămâni (bronhii) caracterizată prin inflamația și creșterea volumului secrețiilor bronșice (flegma). Inflamația împreună cu mucusul produs în cantitate mare produc tuse și îngreunează respirația. Bronşita acută apare adesea la trei sau patru zile după o răceală sau gripă. La început poate apărea ca o tuse uscată, apoi, după câteva zile, se poate transforma într-una productivă. Majoritatea oamenilor scapă de bronşita acută în două-trei săptămâni, dar tusea poate continua patru săptămâni sau mai mult.

             Bronşita cronică este cauzată în cea mai mare parte de fumat, dar şi expunerea la praf şi gaze toxice (în cazul minerilor sau oamenilor care lucrează cu cereale). Poţi fi diagnosticată cu bronşită cronică dacă ai tuse cu flegmă cel puţin trei luni pe an, doi ani la rând.

            Pentru a întelege cum se formează bronșita și care este acțiunea acesteia la nivelul căilor respiratorii puteți vizualiza aici un material video.

            Cauzele bronșitei sunt infecțioase, infecția fiind favorizată de factori de mediu (temperaturi scăzute, umiditate crescută), expunere la fum de țigară, poluare sau diferite afecțiuni cronice care afectează imunitatea (fibroza chistică, deficitul anumitor imunoglobuline etc).

            Manifestările bronșitei constau în principal în tuse care evoluează de la tuse seacă la tuse umedă, productivă, însotită de expectorație abundentă. In cazuri mai severe poate apărea febra și respirația dificilă.

            Pe lângă tratamentul recomandat de medic, cele 3 secrete pe care le are terapia cu aerosoli de sare activi terapeutic eliberați de dispozitivele medicale Salin (plus și S2) sau inhalatoarele asociate acestora (Inhalatorul SaltMed și InSalin), prin respirarea de către dumneavoastră a acestor aerosolii, sunt:

Bronsita acuta- un efect imediat de ameliorare a tusei și de ușurare a respirației, prin scăderea inflamației de la nivelul căilor aeriene;

- creșterea productivității tusei (tuse mai eficientă, care se rupe), prin fluidificarea secrețiilor traheobronșice (flegmei), ceea ce duce la eliminarea lor mai ușoară ;

- accelerarea vindecării și prevenirea reapariției episoadelor de bronșită, prin creșterea apărării locale și efecte antibacteriene (sarea are proprietăți bactericide – care omoară microorganismele și bacteriostatice – care înhibă reproducerea și dezvoltarea anumitor microorganisme).

           Utilizarea dispozitivelor medicale Salin sau a inhalatoarelor asociate acestora este comodă și practică, acestea nu conțin adaosuri de medicamete sau alte substanțe, fiind astfel tolerate de organism cu efecte sigure, similare proceselor naturale de vindecare.

 

 


 

 Citeste alte articole interesante despre sănătate cu aerosoli salini:

Echilibru psihic
Click pentru detalii
Comfort psihic

Sarea pro si contra
Click pentru detalii

Sarea pro sau contra

Astm

 Click pentru detalii
Despre astm

Toamna

Click pentru detalii
Afectiuni respiratorii de toamna

 Aerosoli din natura

Click pentru detalii
Aerosoli din natură

 


 

 

Articol publicat în Noutati .

Comentarii

    Nu sunt comentarii la acest articol.

Adaugă un comentariu