Salin provoacă sănătatea copiilor!

Deşi schimbările bruşte de temperatură nu mai sunt caracteristice acestei perioade, organismul şi sănătatea copiilor continuă să fie puse la încercare de problemele respiratorii care ulterior, datorită sistemului imunitar de cel mai multe ori incomplet dezvoltat, pot evolua în afecţiuni extrem de grave.

Poate părea un clişeu, dar, ca în orice problemă, cel mai uşor este să prevenim.

Nu-i putem ţine pe copii izolaţi, departe de colectivităţi, şi nu-i putem supraveghea permanent pentru a vedea dacă au transpirat sau nu alergând pe bicicletă sau trotinetă… Dar, putem să le oferim o imunitate mai puternică, o apărare mai bună în faţa bolilor.

TeSalin in comunitatirapia Salin are efecte recunoscute în tratamentul a numeroase probleme respiratorii şi de consolidare a rezistenţei la îmbolnăvire, fiind utilizată în completarea tratamentelor medicale prescrise şi foloseşte un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului - trecerea forţata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri. Terapia are efecte similare tratamentelor cu aerosoli marini şi a curelor de salină, dar presupune costuri mai reduse, pentru un efect mai confortabil.

Terapia Salin a demonstrat beneficii pentru tratamentul astmului bronsic, bronşitelor astmatiforme, rinitelor, sinuzitelor, laringitelor, bronsectaziilor, alergiilor respiratorii, sechelelor TBC, silicozelor, mucoviscidozelor, insuficientelor respiratorii pe fond cardiac sau tiroidian, problemelor respiratorii apărute pe un fond imunitar scăzut etc. Studiile clinice au evidenţiat că Salin nu are efecte secundare, contraindicaţii sau incompatibilităţi cu alte terapii sau tratamente medicale.

Salin,  dispozitiv multiplu premiat pe plan internaţional, este comod în utilizare prin faptul că asigură o purificare generală a aerului în spaţiul unde este utilizat: spaţii de lucru, birouri, locuinţe etc. Dispozitivul Salin are o construcţie simplă, conţinând un ventilator şi un bloc filtrant cu granule de săruri. Cu toate acestea, pe cât de simplu este principiul, pe atât de complex este mecanismul de acţiune asupra organismului.

Pentru copiii care frecventează colectivităţi (şcoală, grădiniţă etc.), cât şi pentru cei care trăiesc în mediul actual intens poluat de traficul auto şi de alţi factori, terapia Salin reprezintă o metodă la îndemână de a respira un aer curat, revitalizant.

În ultimă perioadă au crescut solicitările de aparat Salin venite din partea administratorilor de grădiniţe şi şcoli care au constatat că numărul copiilor care absentează pe motiv de boală, este mult redus în clasele unde se utilizează terapia Salin, faţă de spaţiile pentru care părinţii încă nu şi-au dat acordul de a instala asemenea aparate.

Această metodă de terapie este ideală pentru stimularea imunităţii, fiind poate mai indicată şi mai eficientă decât anumite suplimentele nutritive, care nu sunt altceva decât cocktailuri de chimicale.

Terapia cu Salin are efecte maxime în cazul copiilor şcolari şi preşcolari, mult mai expuşi în faţa afecţiunilor aparatului respirator din cauza apărării slabe a organismului. Micuţii devin mai puternici, nu doar în faţa afecţiunilor respiratorii, ci şi a altor agenţi patogeni care ar putea profita de vulnerabilitatea organismului la vârste fragede.

Aşadar, dacă micuţul dumneavoastră răceşte des sau se îmbolnăveşte mult prea uşor, nu mai staţi pe gânduri, aparatul Salin îl aşteaptă! Şi în plus, dacă încă dormiţi cu copilul în cameră, puteţi constata chiar dumneavoastră că somnul devine mai odihnitor, nasul se desfundă mai repede şi se poate reduce sforăitul.

Articol publicat în Noutati .

Comentarii

    Nu sunt comentarii la acest articol.

Adaugă un comentariu