Despre noi

Aer-salin.ro aparţine Rosenau Design. Rosenau Design a luat fiinţă cu ani în urmă, din dorinţa de a-şi demonstra competenţele şi de face faţă provocărilor actuale. Activitatea noastră este motivată de necesitatea de a vă oferi şansa de a beneficia de avantajele produselor Salin, dar şi pentru că ştim că una dintre cele mai importante aspecte al vieţii este sănătatea noastră şi a copiilor noştri. De asemenea cunoaştem că putem să vă oferim respect şi punctualitate în livrarea produselor.

 

În prezent ne propunem să vă aducem, în cele mai avantajoase condiţii, dispozitivele medicale produse de Tehno Bionic BUZĂU, tocmai pentru că în magazinele de specialitate, în farmacii sau la distribuitorii zonali acestea nu puteau fi procurate la preţuri corecte. Aer-salin.ro a luat naştere şi din dorinţa de a vă facilita accesul la informaţiile despre terapia cu aerosoli salini, terapie benefică cu rezultate recunoscute încă din antichitate.

 

Pe lângă preţurile mici, care pot fi păstrate la acest nivel datorită eficientizării cheltuielilor şi a menţinerii respectului faţă de cumpărători, mai oferim:

  • Garanţia calităţii şi provenienţei produselor noastre;
  • Consultanţă pentru a identifica cele mai bune soluţii pentru alegerea produselor;
  • Eficienţă şi seriozitate în tratarea problemelor clienţilor noştri;
  • Dinamism şi punctualitate în privinţa livrării comenzilor;

 Vă invitam să navigaţi pe site-ul nostru, să vizitaţi secţiunea de întrebări frecvente, să ne puneţi la încercare măiestria şi eficienţa, dar şi să verificaţi contul nostru pe Facebook, unde veţi citi comentariile şi părerile altor utilizatori ale terapiei Salin, având posibilitatea să vizionaţi înregistrări video în care sunt prezentate informaţii utile despre tehnica folosită pentru fabricarea dispozitivelor.

 

Pentru că Salin este un produs unic, care are la bază principii foarte vechi, dar care nu le sunt cunoscute de cel mai multe ori nici măcar specialiştilor, vă rugăm să le oferiţi tuturor posibilitatea de a se informa, recomandându-le să ne viziteze.

 

 

Echipa Aer-salin.ro vă doreşte multă sănătate!