Cartuş SaltMed N

Adaugă o părere

Disponibilitate: în stoc

540,00 lei

Cartușul SaltMed N este un consumabil și reprezintă partea activă a dispozitivului medical SaltMed destinat refacerii eficienței terapeutice a acestuia.

De ce SaltMed?

  Utilizează doar substanţe 100% naturale (sare de mină), fără nici un fel de alți compuși chimici artificial. Destinat pentru a fi utilizat aprox. 100 de ore. Cantitatea efectivă de sare introdusă în organism prin această metodă este infimă și nu necesită precauții pentru persoanele cu regim hiposodat sau cu insuficiență renală.


  Perioada recomandată de utilizare a Cartușului SaltMed N este de 100 ore, dar nu în mai mult de 3 luni de la desfacerea din ambalajul original.

   

   

   

   

   

   

Recomandări

 • La sfârşitul tratamentului Cartușul SaltMed N se detașează și se introduce în recipientul prevăzut cu silicagel. Masca se șterge cu o bucată de bumbac și se dezinfectează cu spirt (alcool etilic, max. 70 %). Periodic se recomandă spălarea măștii cu apă, săpun lichid și clătirea cu apă din abundență. După utilizare introduceți toate componentele aparatului în husa textilă.
 • Păstrați trusa într-un loc ferit de umiditate. Dacă umiditatea aerului depășește 60 de procente, păstrarea incorectă a cartușului SaltMed N duce la blocarea stratului de granule și la diminuarea efectului terapeutic.
 • Datorită principiului constructiv nu este posibilă administrarea de aerosoli cu adaos de medicamente, cu diferite pulberi sau cu soluții apoase. De asemenea, datorită structurii speciale, cartușul SaltMed N nu poate fi reîncărcat. Pentru menținerea în parametri optimi după perioada recomandată de utilizare de 100 de ore, cartușul SaltMed N trebuie înlocuit cu unul nou.
Masa 200 gr
Durata blocului filtrant 100 de ore de funcționare

Momentan revizuiţi produsul: Cartuş SaltMed N

Cum evaluaţi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Calitate