Medicul Cătălin Cârstoveanu, medic primar neonatolog la Spitalul de Urgenta pentru copii “Maria Sklodowska Curie” din BUCURESTI, a tratat eficient cu SaltMed mai multe tipuri de nou nascuti cu afectiuni respiratorii. Unul și cel mai important, cu rezultate evident pozitive – boala cronică pulmonară la nou născuți și sugari. O a doua categorie de pacienti la care tratamentul a dovedit efecte benefice importante: cazuri de hiperreactivitate bronșica, bronșiolite sau astm. A treia categorie de pacienți sunt cei cu viroze respiratorii – cu bronhoconstricție, bronșite, acute sau cronice. Al patrulea lucru la care putem să îl folosim este ca terapie profilactică
Blog


Aurul alb, cum era numită sarea în timpuri străvechi, și-a demonstrat beneficiile asupra sănătății oamenilor încă de pe atunci. „Te iubesc precum iubesc sarea-n bucate", îi spunea, în poveste, fata cea mică împăratului. Pe bună dreptate! Căci sarea nu doar că dă gust mâncării, ci face adevărate minuni pentru starea noastră de bine. Dacă am fi în imposibilitate să o procurăm o vreme, am realiza cât de valoroasă este pentru sănătate.

Nimănui nu-i place să răcească și nimeni nu își dorește acest lucru, dar schimbarea vremii și diferențele mari de temperatura dintre zi și noapte aduc cu ele și asemenea neplăceri.
Dar stai, nu te grăbi spre farmacie pentru că în cămară sau în bufetul din bucătărie ai leacuri tare eficiente, care să te pună rapid pe picioare. Combinate cu aerosolii de sare eliberați în cameră de aparatele Salin, acestea pot fi înlocuitorul eficient al medicamentelor, evitînd nu numai chetuielile suplimentare, dar pe termen lung, și efectele nocive asupra organismului ale medicamentelor, care nu sunt altceva decât substanțe sintetizate chimic care în cantități nepotrivite, pot agresa grav metabolismul.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit terapii naturale a căror eficienţă este recunoscută astăzi de către medicina alopată. De la plantele medicinale la apele sulfuroase, de la împachetările cu nămol la terapia cu aerosoli salini sunt de cele mai multe ori uitate sau lăsate în plan secund. Motivele principale sunt lipsa de timp şi eforturile financiare care le însoţesc, faptul că amatorii de cure plătesc pentru transport, cazare şi masă sume pe care de cele mai multe ori le economisesc cu mare greutate.

Simptomele astmului bronşic pot fi uşoare sau severe. Copiii pot să fie asimptomatici (fără niciun simptom), să aibă simptome severe zilnic sau, mai frecvent, simptomele sunt situate undeva între aceste doua extreme. Intervalul la care apar simptomele se poate schimba.