Aerul cu sare - confort psihic și revigorare

confort psihicUnul dintre cele mai puțin cunoscute efecte ale cristalelor de sare este tocmai capacitatea acestora de a elibera energii benefice pentru organism, energii care facilitează confortul psihic și relaxarea, cât și concentrarea și randamentul intelectual.

Sunt cunoscute efectele revigorante ale curelor de aerosoli marini, de aerosoli de pădure, de munte, de salină. Aceste efecte benefice se datorează tocmai existenței în aceste zone a unoi molecule cu proprietăți energetice deosebite, care poarta numele de ioni negativi – așa-numitele “vitamine ale aerului”. Acești ioni negativi facilitează producerea unor reactii biochimice la nivel celular care ajuta tocmai la calmarea durerilor și creșterea potențialului de rezistența împotriva infecțiilor.

În interiorul locuințelor moderne, cu pereții de ciment și fier, se formează adevărate cutii izolatoare electromagnetice, care absorb energiile cu efect benefic pentru sănătate. Toate dispozitivele casnice absorb energiile benefice și ne lasă vulnerabili în fața îmbolnavirilor, iar printre cele mai daunătoare sunt sistemele de aer condiționat.

Capacitatea sării de a emite ioni negativi este recunoscută și se poate observa cel mai bine la malul mării și la salină, locuri cu calități deosebite pentru menținerea sănătății.

În urma unui experiment cu generatoare electrice de ioni negativi desfășurat într-o grădinita s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzatia de oboseală s-a diminuat în cazul, tuturor subiecților.

Tocmai construcția unică a aparatelor Salin, dispozitive medicale avizate de Ministerul Sănătății și premiate în repetate rânduri pe plan intenațional pentru ingeniozitatea funcțională, permite eliberarea, pe lângă aerosolii de sare – microparticule de sare care se dispersează în spațiul casnic – și a ionilor negativi care, după cum am subliniat mai sus, sunt foarte benefici.

Se spune că sarea naturală cuprinde numeroase minerale, care se găsesc în aceeaşi componenţă în sângele uman, în lacrimi și în lichidul amiotic. Sarea conținută de aparatele Salin aduce și în casa dumneavoastră sănătatea, așa cum salinele și terapiile marine aduc beneficii de mii de ani celor care doresc să le folosească.

Din punct de vedere fizic se amelioreaza alergiile, sinuzitele, astmul bronsic, migrenele, dar utiliyatorii de aparate Salin au confirmat și calitățile reconfortante la aerosolilor salini și ale ionilor negativi.

Ionii negativi îmbunătățesc sănătatea

cristale sareIonii negativi sunt benefici organismului datorită multiplelor efecte pozitive. Ionii negativi stimuleaza și armonizează majoritatea proceselor vitale, dar și pe cele din sfera psihicului și a emoționalului. Alte efecte ale ionilor sunt:

♦ creșterea capacității de concentrare și vigilența,
♦ micșorarea tendinței de a răci prin îmbunătățirea sistemului imunitar,
♦ alinarea durerii de cap și a iritațiilor căilor respiratorii și a nasului.

Este cunoscut că este mult mai usor sa preintampinam boala decât s-o tratam. Numai că în zilele noastre e foarte greu, dată fiind poluarea care ne inconjoară, să respiram aer curat în orașe. Ca să putem face acest lucru, e necesară o excursie la munte ori la mare, lucru care nu este intotdeauna la indemana, din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Este de preferat să respirăm permanent aer curat și neviciat, nu doar câteva zile pe an cat mergem la mare sau la munte.

Cum aducem ionii negativi acasa?

Care ar fi soluția să aveți la birou, acasa, la gradiniță sau la scoală o sursă de aer sănătos, aer filtrat prin procedee naturale, aer încarcăt cu sănătate și cu calități deosebite?

Tocmai ați descoperit un dispozitiv medical inovativ, care folosește beneficiile sării pentru a vă pune la dispoziție energie și sănătate pentru fiecare zi.

Doriți să vă expuneți continuu la poluanții atmosferici caracteristici aglomerarilor urbane, care predispun clar la apariția și proliferarea bolilor acute și cornice, fără să aveți aproape un aliat care a confirmat de-a lungul anilor că vă ajută să faceți față provocărilor zilnice?

Nu numai că puteti aduce în casele dumneavoastră sau la locurile de muncă prospețimea și puritatea aerului de salină, dar acum vă e la îndemână să vă ridicați capacitatea de muncă fizică și intelectuală doar ținând în apropiere un dispozitiv Salin.

 

Articol publicat în Noutati .

Comentarii

    Nu sunt comentarii la acest articol.

Adaugă un comentariu